3. NACIONALNA ODBOJKAŠKA LIGA
sezona 2015./2016.

Savezi info

 • » OS Sisačko-moslavačke žup.
 • » OS Bjelovarsko-bilogorske žup.
 • » OS Varaždinske županije
 • » Zagrebački odbojkaški savez
 • » OS Karlovačke županije
 • » OS Međimurske županije
 • » OS Zagrebačke županije
 • Najnovije vijesti iz odbojkaških saveza

  26.07.16. - OSVŽ - 4. OTVORENI TURNIR U ODBOJCI – IVANEC 2016. - više

  07.06.16. - OSSMŽ - Završnica KUP-a SMŽ - više

  22.05.16. - OSSMŽ - VII. turnir u ligi mlađih kadetkinja - više

  10.05.16. - OSVŽ - KUP OSVŽ - više

  02.05.16. - OSBBŽ - SVEČANA SJEDNICA SKUPŠTINE ŽOK-a BJELOVAR - više

  Raspored natjecanja po kolima za:

  Skupinu ISTOK - 18. kolo

  Skupinu JUG - 18. kolo

  Skupinu SJEVER - 18. kolo

  Skupinu ZAPAD - 18. kolo

  Kliknite na broja kola da pogledate termine odigravanja utakmica

  Vijesti

  XXI. MEĐUNARODNI TURNIR ODBOJKAŠICA „BJELOVAR OPEN“

  27-09-2016

  U subotu 24. i nedjelju 25. rujna 2016. godine održan je XXI. međunarodni turnir za odbojkašice „BJELOVAR OPEN“. Ženski odbojkaški klub Bjelovar već dvadeset jednu godinu organizira turnir zadnje subote u mjesecu rujnu povodom Dana Grada Bjelovara. Svečano otvorenje turnira bilo je u 12,30 sati uvodnim govorom predsjednika Kluba Stanka Štimca, koji se zahvalio svim ekipama na odazivu i zaželio ugodan boravak u Gradu, te mnogo sportske sreće u dvodnevnom odbojkaškom nadmetanju. Zatim se je ispred domaćina, gospođa Tatjana Landsman ravnateljica I. osnovne škole, obratila nazočnima. Potom je gospođa Lidija Novosel zamjenica gradonačelnika, ukratko opisala događaje od prije dvadeset pet godina koji su utjecali na to da se 29. rujna slavi kao Dan Grada i turnir proglasila otvorenim. Na otvaranju turnira i odigravanja prvih utakmica bio je nazočan gospodin Željko Jurčević, dopredsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza, koji je iskoristio ovu prigodu da porazgovara sa svim nazočnim trenerima i pratećim osobama.

  Ove godine sudjelovalo je osam ekipa i to iz Belog Manastira, Belišća, Daruvara, Gline, Ivanca, Našica, Prijedora i Bjelovara koje su bile raspoređene u dvije skupine. U skupinu „A“ svrstane su ekipe Bjelovara, Prijedora, Belog Manastira i Našica, a u skupinu „B“ ekipe Belišća, Daruvara, Gline i Ivanca.

  Rezultate, sastave ekipa i dr. pogledajte OVDJE .

  KUP Mate Lovraka

  16-09-2016

  U subotu 17. rujna 2016. su Sportsko rekreacijski centar Mato Lovrak i Ženski odbojkaški klub Bjelovar organizirali prvi po redu odbojkaški kup Mate Lovraka. Turnir se održao na odbojkaškom terenu prekrasnog vodenog parka u Velikom Grđevcu. Nastupilo je preko trideset odbojkašica razvrstanih u dvije kategorije i to igra parova za djevojčice rođene 2001. godine i mlađe, te tri na tri za odbojkašice rođene 2004. godine i mlađe.

  Turnir je otvorio gospodin Marijan Dautanac, načelnik općine Veliki Grđevac koji je između ostalog naglasio da žarko želi da ovaj turnir preraste u regionalnu sportsku priredbu na kojoj će nastupati mlađe i najmlađe odbojkašice.

  U kategoriji parova najuspješnije su bile Aurora Grzelja i Karla Skukan iz ŽOk-a Bjelovar. Srebro je pripalo Mateji Sabolić i Lauri Pajsar članicama ŽOK Vrbovec, a drugom bjelovarskom paru Niki Milković i Eli Kolarek pripale su bronačane medalje.

  U kategoriji trojki nastupile su i djevojčice koje su rođene čak 2007. godine i prikazale vrlo dobro znanje iz odbojke. Slavljenice su bile vrbovčanke Mia Borko, Sara Kuntić i Ivona Pavić. Srebrne su bile bjelovarke Ana Somljačan, Nika Juren i Lukrecija Jelić-Balta, a brončane Tamara Hrvojčec, Emilija Ciganović i Lorena Murgić, također članice ŽOK-a Bjelovar.

  Medalje je uručio prof. Matija Jasenko, voditelj SRC Mate Lovraka. Nakon proglašenja uslijedilo je kupanje i zajedničko druženje na bazenima do kasnih poslijepodnevnih sati.

  Stanko Štimac, predsjednik ŽOK-a Bjelovar izjavio je da su načelnik Općine i on dogovorili da se II. kup Mate Lovraka održi u lipnju 2017. i to po završetku škole, a natjecanje bi se održavalo u dva dana i to za mlađe i najmlađe odbojkašice u četiri starosne kategorije.

  Obavezni godišnji trenerski seminar za trenere mlađih dobnih kategorij

  15-09-2016

  I OVOGODIŠNJI SEMINAR U ČETIRI REGIJE

  Kao i prošle godine obavezni godišnji seminar za odbojkaške trenere mlađih dobnih kategorija i nižih hrvatskih državnih liga organizirat će se po regionalnim odbojkaškim centrima kako slijedi:

  CENTAR – 24.09.2016. od 10:00 sati u Velikoj Gorici, Gradska sportska dvorana Velika Gorica, Rakarska ulica 19
  JUG – 01.10.2016. od 11:00 sati u Kaštel Starom, Gradska dvorana Kaštela, Put Banovine bb
  ZAPAD – Rijeka
  ISTOK – Osijek

  Točan termin za regije zapad i istok biti će objavljen do kraja tjedna.

  Svi klubovi i treneri svoje prijave za seminar i potvrdu uplate kotizacije moraju poslati do 20.09.2016. na e-mail adresu treneri.hou@gmail.com

  Treneri koji iz opravdanih razloga ne mogu prisustvovati seminaru u svojoj regiji dužni su sudjelovati na jednom od seminara drugih odbojkaških regija.

  Detaljne informacije o seminaru pročitajte ovdje.

  Upute za primjenu "Naknada za razvoj" za nat. sezonu 2016/2017

  27-08-2016

  Registracijska komisija HOS-a, temeljem odredbe članka 4. Registracijskog pravilnika HOS-a u svrhu pravilne i cjelovite primjene odredbi članka 54., 55. i 56. koji reguliraju "naknadu za razvoj" pred predstojeći prijelazni rok daje upute koje možete pogledati ovdje.

  Ljetni prijelazni rok

  27-08-2016

  Podsjećamo klubove na Članak 20. Registracijskog pravilnika Hrvatskog odbojkaškog saveza u vezi termina ljetnog prijelaznog roka u kojem stoji : - Igrači mogu slobodno prelaziti iz kluba u klub samo u vrijeme prijelaznog roka. Prijelazni rok može biti ljetni i traje od 00,01 sati 1. rujna do 24,00 sati 15 rujna tekuće godine, te zimski prijelazni rok čiji početak i završetak svojom odlukom utvrđuje Upravni odbor ......