3. NACIONALNA ODBOJKAŠKA LIGA
sezona 2015./2016.

Savezi info

 • » OS Sisačko-moslavačke žup.
 • » OS Bjelovarsko-bilogorske žup.
 • » OS Varaždinske županije
 • » Zagrebački odbojkaški savez
 • » OS Karlovačke županije
 • » OS Međimurske županije
 • » OS Zagrebačke županije
 • Najnovije vijesti iz odbojkaških saveza

  26.07.16. - OSVŽ - 4. OTVORENI TURNIR U ODBOJCI – IVANEC 2016. - više

  07.06.16. - OSSMŽ - Završnica KUP-a SMŽ - više

  22.05.16. - OSSMŽ - VII. turnir u ligi mlađih kadetkinja - više

  10.05.16. - OSVŽ - KUP OSVŽ - više

  02.05.16. - OSBBŽ - SVEČANA SJEDNICA SKUPŠTINE ŽOK-a BJELOVAR - više

  Raspored natjecanja po kolima za:

  Skupinu ISTOK - 18. kolo

  Skupinu JUG - 18. kolo

  Skupinu SJEVER - 18. kolo

  Skupinu ZAPAD - 18. kolo

  Kliknite na broja kola da pogledate termine odigravanja utakmica

  Vijesti

  KUP Mate Lovraka

  16-09-2016

  U subotu 17. rujna 2016. su Sportsko rekreacijski centar Mato Lovrak i Ženski odbojkaški klub Bjelovar organizirali prvi po redu odbojkaški kup Mate Lovraka. Turnir se održao na odbojkaškom terenu prekrasnog vodenog parka u Velikom Grđevcu. Nastupilo je preko trideset odbojkašica razvrstanih u dvije kategorije i to igra parova za djevojčice rođene 2001. godine i mlađe, te tri na tri za odbojkašice rođene 2004. godine i mlađe.

  Turnir je otvorio gospodin Marijan Dautanac, načelnik općine Veliki Grđevac koji je između ostalog naglasio da žarko želi da ovaj turnir preraste u regionalnu sportsku priredbu na kojoj će nastupati mlađe i najmlađe odbojkašice.

  U kategoriji parova najuspješnije su bile Aurora Grzelja i Karla Skukan iz ŽOk-a Bjelovar. Srebro je pripalo Mateji Sabolić i Lauri Pajsar članicama ŽOK Vrbovec, a drugom bjelovarskom paru Niki Milković i Eli Kolarek pripale su bronačane medalje.

  U kategoriji trojki nastupile su i djevojčice koje su rođene čak 2007. godine i prikazale vrlo dobro znanje iz odbojke. Slavljenice su bile vrbovčanke Mia Borko, Sara Kuntić i Ivona Pavić. Srebrne su bile bjelovarke Ana Somljačan, Nika Juren i Lukrecija Jelić-Balta, a brončane Tamara Hrvojčec, Emilija Ciganović i Lorena Murgić, također članice ŽOK-a Bjelovar.

  Medalje je uručio prof. Matija Jasenko, voditelj SRC Mate Lovraka. Nakon proglašenja uslijedilo je kupanje i zajedničko druženje na bazenima do kasnih poslijepodnevnih sati.

  Stanko Štimac, predsjednik ŽOK-a Bjelovar izjavio je da su načelnik Općine i on dogovorili da se II. kup Mate Lovraka održi u lipnju 2017. i to po završetku škole, a natjecanje bi se održavalo u dva dana i to za mlađe i najmlađe odbojkašice u četiri starosne kategorije.