Info

TURNIR NA PIJESKU U IVANCU

11-07-2013

ŽOK Ivanec u nedjelju 14. srpnja otvara novo igralište za odbojku na pijesku (Kompleks Teniskog kluba Ivanec) i priređuje turnir odbojke na pijesku. Početak je predviđen u 14,00 sati. Zainteresirane ekipe trebaju učešće prijaviti Gordanu Hudoletnjaku (097 680 63 85) ili Martinu Anđelu (099 516 53 83).

Inače, ŽOK Ivanec ima namjeru organizirati još jedan turnir odbojke na pijesku na kojem se očekuje učešće svih ekipa klubova koji se natječu u 2. B MŽOL, grupa Sjever.

Čestitka OSŽV vrijednim odbojkaškim djelatnicima ŽOK Ivanec na ovom uspjehu.

Pozivamo sve klubove da informiraju ostale klubove o namjerama i datumima organizacije turnira u odbojci na pijesku.

Pozdrav svima.

Pokos Mijo, tajnik OSŽV


Završeno je Prvenstvo Regije Centar za kadete i za kadetkinje

03-06-2013

U subotu 01.06.2013. završeno je Prvenstvo Regije  Centar za kadete i za kadetkinje. Za kadete je završnica bila u Nedelišću u tehničkoj organizaciji  OKM Centrometal, a za kadetkinje u Čakovcu u tehničkoj organizaciji  OK Čakovec a sve uz podršku Odbojkaškog saveza međimurske županije.

U konkurenciji kadeta pobjednici su OK Karlovac , drugi su HAOK  Mladost, a treći OK Croatia. U konkurenciji kadetkinja pobjednice su HAOK  Mladost, druge su OK Sisak , a treće OK Velika Gorica. Zlatne medalje kadetima i kadetkinjama podijelio je predsjednik HOU g. Zdeslav Barač, srebrne medalje predsjednik OSMŽ g. Dragutin Novak, a brončane kadetima tajnik OSMŽ  g. Jadranko Kirić te kadetkinjama predsjednik OK Čakovec g. Ivan Vabec.

Proglašeni su inajbolji pojedinci natjecanja po ocijeni trenera.

KADETI : 

najbolji obrambeni igrač - Bruno Gojak ( OK Karlovac)

najbolji dodavač - Filip Jakšić  ( OK Karlovac)

najbolji napadač - Luka Hrnčević (HAOK Mladost)

najbolji igrač - Luka Somođi (OK Varaždin Volley)

KADETIKINJE: 

najbolja obrambena igračica - Azra Šarčević (OK Petrinja)

najbolja dodavačica - Ivona Domić (OK Velika Gorica)

najbolja napadačica - Azra Hođić (OK Sisak)

najbolja igračica - Ana Sabljak (OK Sisak)

Tehnička organizacija natjecanja i u Nedelšću i u Čakovcu je odrađena na  visokom profesionalnom nivou i za primjer je mnogim našim prvoligašima.

Najzaslužniji za tako nešto su g. Jadranko Kirić ( OKM Centrometal)  Ivan Vabec i Rajko Kolarek (OK Čakovec).  Prvenstvo se održalo u dva okupljanja. Za kadete u Daruvaru i Nedelišću,  a za kadetkinje u Sisku i Čakovcu. Na obadva okupljanja iskazna je velika  borbenost i htijenje igrača i igračica , a utakmica sa neizvjesnim rezultatom bilo je do samoga kraja.

Sa ovim prvenstvom završena su i sva natjecanja mlađih dobnih kategorija na Regiji Centar za sezonu 2012/2013. 

Sve rezultate možete pogledati pod izbornikom desno REGIJSKA NATJECANJA, a puno dobrih fotografija u našoj foto galeriji.


Odbojkaški turnir za mlađe kadetkinje „Donat 2013“

27-05-2013

U subotu 25. svibnja 2013. godine u organizaciji ŽOK Donat održan je odbojkaški turnir za mlađe kadetkinje pod nazivom „Donat 2013“ na kojemu su nastupile mlađe kadetkinje iz Bjelovara, Ličkog Osika, Novalje, Šibenika i Zadra. Sa tri pobjede i jednim porazom odbojkašice Bjelovara osvojile su prvo mjesto ispred Novalje i Donata iz Zadra. Najbolja igračica turnira bila je Klara Jurišić iz Bjelovara.

Odgoda ulične odbojke

21-05-2013

obavještavamo Vas da se I. FESTIVAL ŽENSKE ULIČNE ODBOJKE „BJELOVAR 2013“ zbog slabog interesa klubova odgađa za jesen 2013. godine.

Naime, nakon sugestija nekolicine ljudi iz Kluba, Izvršni odbor, donio je slijedeće odluke:

- I.  FESTIVAL ŽENSKE ULIČNE ODBOJKE „BJELOVAR 2013“ održati će se u subotu 21. rujna 2013. godine povodom Dana Grada Bjelovara,

- Festival će se održati u kategoriji mlađih kadetkinja i kategoriji mini odbojke, (što je primjerenije uličnom natjecanju nego kategorija kadetkinja),

-Organizator će osigurati pehare i medalje za tri prvoplasirane ekipe u svakoj kategoriji, te prigodne nagrade,

- Svi detalji biti će objavljeni početkom rujna na stranicama Odbojkaške regije Centar.

Sportski pozdrav.

Stanko Štimac


Završen je prvi krug natjecanja za kadete i kadetkinje

20-05-2013

U subotu 18. svibnja 2013. u Sisku najuspješnije su bile kadetkinje HAOK Mladost, OK Sisak, OK Velika Gorica i OK Petrinja sa po dvije pobijede. Između te četiri ekipe koje će se međusobno susresti u drugom krugu natjecanja, a koje će se održati u Čakovcu 01.lipnja 2013 g. dobiti ćemo konačnog pobjednika. U Sisku je bilo odličnih i uzbudljivih utakmica, a vjerojatno će tako biti i do samoga kraja.

Ništa manje nije bilo uzbudljivo i u Daruvaru u nedjelju 19.svibnja 2013. gdje su svoje snage odmjerili kadeti, a najuspješniji su bili HAOK Mladost i OK Karlovac sa po tri pobjede. Drugi krug za kadete će se održati  isto u subotu 01. lipnja 2013. u Nedelišču. Dakle i tamo će biti jako uzbudljivo dok se ne dozna konačni pobjednik.

Po završetku natjecanja bit će proglašenje pobjednika te podjela pehara i medalja za prva tri mjesta. Isto tako će biti podijeljena i odličja za najbolje pojedince natjecanja.   

I OK Sisak i OK Daruvar koji su bili zaduženi za tehničku organizaciju natjecanja besprijekorno su je i obavili (za udžbenike), a sportski djelatnici Ivan Celjak ( OK Pešćenica), Marinko Komljenović (OK Sisak), Davor Meringer, Tihomir Djedović i Dario Šokac ( OK Daruvar) su garancija odlične organizacije.

Više informacija u izborniku REGIJSKA natjecanja.