OS Sisačko moslavačke ž.

ŠESTI - ZAVRŠNI TURNIR PRVENSTVA SMŽ ZA MLAĐE KADETKINJE

29-05-2019

Šestim turnirom održanim u nedjelju 26. 05. 2019. u Glini završilo je prvenstvo SMŽ za mlađe kadetkinje. Ove sezone na prvenstvu je sudjelovalo čak osam ekipa koje su odigravale utakmice kroz šest turnira. Prvo mjesto bez izgubljene utakmice osvojila je odlična ekipa OK Glina. Drugo mjesto osvojila je ekipa OK Sisak 22. lipanj koja je na posljednjem turniru ostavarila dvije pobjede što im je bilo dovoljno za srebrnu medalju. Treće mjesto i brončanu medalju osvaja ekipa OK Sunja koja je ove godine pokazala veliki napredak u igri. I u sljedećoj sezoni na prvenstvu se očekuje sudjelovanje velikog broja ekipa s obzirom da klubovi rade vrlo ozbiljno sa svim uzrasnim kategorijama.

Bilten 6

KUP SMŽ ZA SENIORKE

16-05-2019

U nedjelju 12. 05. 2019. u Petrinji odigran je KUP SMŽ za seniorke. Nastupile su tri ekipe: OK Petrinja, OK Sisak i OK Glina. OK Petrinja sa dvije pobjede odnijela je titulu prvaka KUP-a SMŽ. Drugo mjesto pripalo je ekipi OK Sisak, a treće mjesto osvojila je ekipa OK Glina. Posebno zanimljiva je bila utakmica između OK Sisak i OK Petrinje koja je i odlučivala tko će odnijeti pobjednički pehar i nastaviti natjecanje na višem nivou. Iako je OK Sisak lakoćom osvojio prvi set, petrinjke podižu nivo igre i osvajaju dva seta za redom i pobjeđuju sa 2:1. OK Petrinja osvajanjem KUP-a SMŽ nastavlja natjecanje u KUP-u Regije Sjever.

Bilten 1

ZAVRŠNI TURNIR PRVENSTVA SMŽ U MALOJ ODBOJCI SEZONA 2018./2019.

18-04-2019

Četvrtim turnirom odigranim 14.04. 2019. u Glini završilo je Prvenstvo SMŽ u maloj odbojci. Odigrano je osam utakmica na dva terena. Uzbuđenja nije nedostajalo. Borba za prvo mjesto trajala je sve do posljednje utakmice. Najviše uspjeha sa maksimalne tri pobjede ostvarila je ekipa OK Glina koja se sa četvrte pozicije probila na prvo mjesto i osvojila naslov prvaka SMŽ. Drugo mjesto osvojila je OK Sunja sa jednom pobjedom i dva poraza na posljednjem turniru. Naime, OK Sunji je za osvajanje prvog mjesta bila potreban pobjeda nad OK Petrinjom u zadnjoj utakmici prvenstva. Razigrane petrinjke pobjeđuju u toj utakmici i sa maksimalne tri pobjede na turniru probijaju se na treće mjesto i u Petrinju odnose broncu. Vidljivo je da svi klubovi rade kvalitetno sa mlađim dobnim kategorijama i da okupljaju sve veći broj djece. Pohvale svima na izrazito fer i korektnoj sezoni.

Bilten 4

PETI TURNIR PRVENSTVA SMŽ ZA MLAĐE KADETKINJE SEZONA 2018.-2019.

28-03-2019

Peti turnir Prvenstva SMŽ za mlađe kadetkinje odigran je u Sisku, 23.03. 2019. U odličnoj atmosferi u dvorani Brezovica nastupilo je svih osam ekipa. Odigramo je 12 utakmica na tri terena. OK Glina sa maksimalne tri pobjede na turniru i dalje drži vodeću poziciju i to bez izgubljene utakmice na svih pet turnira. Drugo mjesto i dalje drži OK Sunja koja je ostvarila dvije pobjede i jedan poraz. Treće mjesto pripada ekipi OK Sisak 22. Lipanj koja je također ostvarila dvije pobjede i jedan poraz. Četvrto mjesto drži ekipa OK Pešćenica kojoj je nedostajalo malo sreće da ostvari bolji rezultat. Treba pohvaliti i mladu ekipu OK Sisak Viktorovac 1 koja je ostvarila dvije pobjede na turniru te ekipu OK Popovača koja prikazuje sve ljepšu i kvalitetniju odbojku. Završni turnir na kojem ćemo dobiti konačan poredak ekipa za sezonu 2018./2019. igra se u mjesecu svibnju.

Bilten 5

Peti turnir prvenstva SMŽ u mini odbojci

20-03-2019

Posljednjim turnirom odigranim u subotu, 16.03. 2019. u Petrinji završilo je Prvenstvo SMŽ u mini odbojci. OK Petrinja 1 već je na prošlom turniru osigurala prvo mjesto koje je potvrdila sa dvije pobjede na domaćem terenu. Treba napomenuti da je prvenstvo osvojila bez izgubljene utakmice. Prije posljednjeg turnira nije se znalo tko će osvojiti drugo i treće mjesto. Najviše se istaknula OK Sunja koja se sa tri pobjede na turniru probila na drugo mjesto i osvaja srebrnu medalju. Treće mjesto pripalo je OK Glini koja je imala isti broj bodova kao OK Sisak Viktorovac, ali bolju poen razliku te sa samo četiri poena prednosti osvaja broncu. Pohvale i ostalim ekipa koje su uz malo sportske sreće mogle ostvariti i bolji rezultat. Suze radosnice pri dodjeli medalja zaključile su ovu prekrasnu i vrlo izjednačenu sezonu. Moramo napomenuti da ova kategorija iz godine u godinu okuplja sve više djece. Stručni stožeri i treneri su izrazito zadovoljni i najavljuju još veći broj djece u sljedećoj sezoni. Dječije navijanje, radost i veselje poticaj su svima da nastave kvalitetno raditi sa najmlađim odbojkašicama.

Bilten 5

Info

NAZIV:

OS Sisačko-moslavačke županije

SJEDIŠTE:

Braće Kavurić 10, 44 010 Sisak

TEL. / MOB.:

099 31 53 314, 091 24 46 049

FAX: 044 / 57 19 84

E-MAIL:

odbojkaski.savez.smz@gmail.com

ŽIRO RAČUN:

2407000-1100313893 (OTP ban.)

PREDSJEDNIK IO:

Adolf Cvanciger

STRUČNI TAJNIK:

Željko Jurčević

mob. 099 31 53 314

mob. 091 24 46 049