Juniorke

ZAVRŠNICA PRVENSTVA REGIJE SJEVER ZA JUNIORKE SEZONA 2018./2019.

Završnica Prvenstava Regije Sjever za juniorke okončana je drugim okupljanjem u Varaždinu. Mladostašice su sa maksimalne tri pobjede na drugom okupljanju te dvije pobjede na prvom okupljanju osigurale prvo mjesto i zlatnu medalju. OK Dinamo sa ukupno četiri pobjede i jednim porazom protiv HAOK Mladost u finalu osigurao drugo mjesto i nastup na državnom prvenstvu.

Zanimljiv dvoboj je bio između OK Kitro Varaždin i OK Karlovac za treće mjesto i brončanu medalju . Varaždinke bile bolje, slavile su sa 2:1 i putuju u Varaždin sa broncom.

Odličja su dobile i najbolje pojedinke natjecanja:

Najbolji libero: Jelena Grgić (OK Dinamo)

Najbolja dodavačica: Lara Štimac (HAOK Mladost)

Najbolja blokerica: Lara Malović (OK Kitro Varaždin)

Najbolja igračica: Ana Ištuk (HAOK Mladost)

Bilten 2


Prvi krug / turnir

OK Dinamo bio je organizator prvog kruga završnice Prvenstva Regije Sjever za juniorke te se ponovno pokazao kao izvrstan domaćin. Na Prvenstvu sudjeluje osam ekipa koje su podjeljene u dvije skupine. U skupini A nastupaju ekiepe: HAOK Mladost, OK Nebo, OK Petrinja i OK Karlovac. U skupini B nastupaju ekipe: OK Dinamo, OK Kitro Varaždin, OK Sisak i HOK Gorica. Dvije prvoplasirane ekipe na Prvenstvu Regije Sjever stječu pravo nastupa na Prvenstvu Hrvatske. Na prvom okupljanju najviše uspjeha sa dvije pobjede su imale igrčice HAOK Mladost i OK Dinamo. Drugo okupljanje će se održati u Varaždinu, u nedjelju, 28. travnja 2019. gdje če se znati konačan poredak ekipa te koje dvije ekipe idu na Prvenstvo Hrvatske.

Bilten 1