3. NACIONALNA ODBOJKAŠKA LIGA
sezona 2016./2017.

Vijesti

PREDPRVENSTVENI TURNIR EKIPA III. NOLC, SKUPINA SJEVER

19-09-2017

Dana 01. listopada 2017. godine sa početkom u 9,00 sati odigrat će se predprvenstveni turnir svih ekipa/klubova koji su prijavili sudjelovanje u natjecanju 3. NOLC, skupina Sjever a to su: Ivanec 2, Ivanec 3, Kitro Varaždin 3, Kitro Varaždin 4, Ludbreg, Vinica, Nedelišće Elting, Totovec, Kaštel, Plavi, Lepoglava 1 i Lepoglava 2 (?). Igrat će se u dvije grupe sa po 6 ekipa na dva dobivena seta sa ciljem da svaka ekipa odigra najmanje 2 utakmice. Turnir ima karakter smotre i uigravanja ekipa.

Istig dana održat će se plenum klubova lige na kojem će se utvrditi propisnik 3. lige i izvuči startni brojevi za raspored lige i dogovoriti način odigravanja liga mini i male odbojke, lige mlađih kadetkinja. Za prijavu u natjecanju mlađih uzrasnih kategorija ima još nekoliko dilema pa molim klubove da do konca ovog tjedna definiraju broj ekipa u tim ligama. Također bi bilo dobro da klubovi do tada vide mogućnost domaćinstva turnira kako bi se utvrdio raspored igranja tih turnira. Raspravilo bi se o propisnicima natjecanja tih liga kao i odredio voditelj natjecanja u tim ligama. Planumu treba prisustvovati najmanje 1 predstavnik svakog kluba.

Udruga odbojkaških sudaca ima, obzirom na interes klubova, organizirati seminar za odbojkaške suce. Turnir 1. listopada je prilika za polaganje praktičnog dijela ispita. Zato molim klubove da do ovog petka (22.09) jave imena zainteresiranih polaznika.

Pokos Mijo, tajnik OSVŽ