Mlađi kadeti

Četvrti-završni turnir Prvenstva Regije Sjever za mlađe kadete-sezona 2018-2019

Završni turnir Prvenstva Regije Sjever za mlađe kadete održan je u subotu 16.03. 2019. u Čazmi. Domaćin MOK Čazma iskazao se kao odličan domaćin. Puno truda su uložili da završnica izgleda onako kako treba biti. Tereni za odigravanje su bili besprjekorni. Ekipe su to domaćinstvo poštivali odličnom i izuzetno borbenom igrom, pravom muškom odbojkom. Najviše uspjeha sa maksimalne tri pobjede ostvario je favorizirani OK Daruvar koji je u ukupnom poretku osvojio prvo mjesto i naslov Prvaka Regije Sjever i to bez izgubljene utakmice. Drugo mjesto u ukupnom poretku pripalo je ekipi OKM Centrometal koji je na završnom turniru upisao jednu pobjedu i dva poraza. Treće mjesto osvaja OK Kitro Varaždin koji je na turniru također ostvario jednu pobjedu i dva poraza. Četvrto mjesto u ukupnom poretku zauzeo je MOK Čazma koji je na zadnja dva turnira pokazao veliki napredak i to je za svaku pohvalu.

Tri prvoplasirane ekipe izborile su pravo nastupa na Prvenstvu Hrvatske.

Najbolji pojedinci natjecanja:

Najbolji obranbeni igrač: Adam Ivanetić – MOK Čazma

Najbolji dodavač: Aleksandar Stanković - OKM Centrometal

Najbolji napadač: Tomas Boričanec OK Kitro Varaždin

Najbolji igrač: Karlo Ružić - OK Daruvar

Bilten 4


Rezultate trećeg okupljanja prvenstva Regije Sjever za mlađe kadete u sezoni 2018./2019. možete pogledati u biltenu ispod.

Bilten 3


Rezultate prvog i drugog okupljanja prvenstva Regije Sjever za mlađe kadete u sezoni 2018./2019. možete pogledati u biltenima ispod.

Bilten 2

Bilten 1