Vijesti

NASTAVAK NATJECANJA PRVA LIGA ŽENE I KUP HRVATSKE ZA MUŠKARCE I ŽENE

30. 11. 2020.

Odlukom Vlade RH i Stožera civilne zaštite RH koja je donesena u PETAK 27.11.2020. godine te objavljena i dostavljena istog dana u poslijepodnevnim satima , ovim putem Vas želimo obavijestiti da se dozvoljava natjecanje i treniranje klubovima koji se natječu u 1. i 2. rangu natjecanja u seniorskoj konkurenciji i u 1. rangu natjecanja u juniorskoj konkurenciji na nacionalnoj razini u ekipnim sportovima.

Nastavno na tu odluku klubovi koji sudjeluju u Prvoj odbojkaškoj ligi za žene i 2. odbojkaškoj ligi za muške nastavljaju natjecanje i treninge od ponedjeljka 30.11.2020. Natjecanje u navedenim liga te u Kupu Hrvatske za muškarce i Kupu Snježane Ušić se nastavlja prema redovnom rasporedu, a kolo koje se nije održalo ovog vikenda u Prvoj ligi i za žene i 2. Ligi za muškarce molimo klubove da odigraju do početka drugog dijela sezone.

Utakmice 1. Kola Kupa Hrvatske koje se nisu odigrale ( OK VELI VRH – OK MARINA KAŠTELA, OK SPLIT – OK BRDA, ŽOK SINJ – ŽOK ENNA VUKOVAR, OK ROVINJ-OKM CENTROMETAL i MOK ŽELJEZNIČAR-MOK MURSA ) trebaju se odigrati u ovom tjednu, naravno ukoliko situaciju s COVIDOM u tim klubovima to dopusti kako bi se što veći broj utakmica 2. kola KUPA odigrao prema redovitom rasporedu 5. i 6. prosinca 2020.godine.

Odbojkaška natjecanja koja se mogu odvijati u ovom trenutku su:

  • SUPERLIGA muški i žene
  • KUP HRVATSKE muški
  • KUP Snježane Ušić za žene
  • PRVA liga za žene
  • 2. liga za muški
  • Državno juniorsko prvenstvo za muškarce i žene