Mlađi kadeti


TREĆI TURNIR PRVENSTVA REGIJE SJEVER ZA MLAĐE KADETE U SEZONI 2019./2020.

Treći turnir Prvenstva Regije Sjever za mlađe kadete odigran je u nedjelju, 23. 02. 2020. u Nedelišću.

Odigrano je pet utakmica na dva terena. Najviše uspjeha ostvario OK Daruvar sa dvije pobjede i osvojenih šest bodova.

OK Daruvar i dalje drži vodeću poziciju sa maksimalnih 18 bodova i to bez izgubljenog seta. Drugo mjesto i dalje pripada OK Kitro Varaždinu koji je ostvario dvije pobjede na trećem turniru. Mok Čazma ostvarila je jednu pobjedu i jedan poraz te čvrsto drži treće mjesto. OK Sisak i OKM Centrometal prikazali su dobru igru, ali nedostajalo je malo sreće da osvoje koji bod više.

Sljedeći, posljednji turnir igra se u Čazmi, 14.03.2020. gdje ćemo dobiti konačan poredak ekipa za sezonu 2019./2020.

Bilten trećeg okupljanja

DRUGI TURNIR PRVENSTVA REGIJE SJEVER ZA MLAĐE KADETE U SEZONI 2019./2020.

U nedjelju, 26. 01. 2020. drugim turnirom nastavljeno je Prvenstvo Regije Sjever za mlađe kadete. Odigrano je pet utakmica na dva terena. Najviše uspjeha ostvario je domaćin OK Daruvar sa dvije pobjede i osvojenih maksimalnih šest bodova. Trenutno drži vodeću poziciju sa tri boda prednosti ispred drugoplasirnog OK Kitro Varaždina. Mok Čazma se sa jednom pobjedom i jednim porazom i dalje nalazi na trećem mjestu. Treba napomenuti da je igra bila na višem nivou nego na prvom turniru i pohvaliti klubove na kvalitetnom radu sa ovim mladim igračima. Sljedeći turnir igra se u Nedelišću, u organizaciji OKM Centrometal.

Bilten drugog okupljanja

PRVI TURNIR PRVENSTVA REGIJE SJEVER ZA MLAĐE KADETE U SEZONI 2019./2020.

U subotu 07.12. 2019. u Varaždinu održan je prvi turnir Prvenstva Regije Sjever za mlađe kadete. Na prvenstvu sudjeluje pet ekipa: OK Daruvar, MOK Čazma, OK Sisak, OK KItro Varaždin i OKM Centrometal. Prvenstvo se odigrava jedanput mjesečno. Najviše uspjeha na prvom turniru sa po dvije pobjede imale su ekipe OK Daruvar i OK Kitro Varaždin koje su zauzele vrh tablice. MOK Čazma sa jednom pobjedom nalazi se na trećem mjestu. Sve ekipe pokazale su veliku borbenost i spremno očekuju nastavak prvenstva. Pohvale domaćinu OK Kitro Varaždin na izvrsnoj organizaciji prvog turnira. Sljedeći turnir na rasporedu je 26.01.2020. u Daruvaru.

Bilten prvog okupljanja