Info

Završen je prvi krug natjecanja za kadete i kadetkinje

20-05-2013

U subotu 18. svibnja 2013. u Sisku najuspješnije su bile kadetkinje HAOK Mladost, OK Sisak, OK Velika Gorica i OK Petrinja sa po dvije pobijede. Između te četiri ekipe koje će se međusobno susresti u drugom krugu natjecanja, a koje će se održati u Čakovcu 01.lipnja 2013 g. dobiti ćemo konačnog pobjednika. U Sisku je bilo odličnih i uzbudljivih utakmica, a vjerojatno će tako biti i do samoga kraja.

Ništa manje nije bilo uzbudljivo i u Daruvaru u nedjelju 19.svibnja 2013. gdje su svoje snage odmjerili kadeti, a najuspješniji su bili HAOK Mladost i OK Karlovac sa po tri pobjede. Drugi krug za kadete će se održati  isto u subotu 01. lipnja 2013. u Nedelišču. Dakle i tamo će biti jako uzbudljivo dok se ne dozna konačni pobjednik.

Po završetku natjecanja bit će proglašenje pobjednika te podjela pehara i medalja za prva tri mjesta. Isto tako će biti podijeljena i odličja za najbolje pojedince natjecanja.   

I OK Sisak i OK Daruvar koji su bili zaduženi za tehničku organizaciju natjecanja besprijekorno su je i obavili (za udžbenike), a sportski djelatnici Ivan Celjak ( OK Pešćenica), Marinko Komljenović (OK Sisak), Davor Meringer, Tihomir Djedović i Dario Šokac ( OK Daruvar) su garancija odlične organizacije.

Više informacija u izborniku REGIJSKA natjecanja.